Zakelijk leasen

Financial Lease &
Operational Lease

U kunt bij OTLease kiezen tussen financial lease (gebruikt en nieuw) en operational lease. Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease bent u als ondernemer vanaf dag één eigenaar van de auto welke u least. Operational lease is te vergelijken met huur: de auto blijft eigendom van de OTLease en u betaalt maandelijks voor het gebruik.

Ons aanbod

Dit zijn onze zakelijke diensten

Bekijk onze voorwaarden voor financial lease, operational lease en wagenparkbeheer.

Financial Lease
bij OTLease

Financial lease is een veel voorkomende zakelijke leasevorm waarmee u een auto aanschaft voor uw bedrijf. U kunt een voertuig nieuw of gebruikt aanschaffen. De aankoopsom wordt door OTLease voor u gefinancierd inclusief of exclusief BTW. U betaald de auto in maandelijkse termijnen terug, maar bent wel direct economisch en juridisch eigenaar van de auto.

De voordelen van financial lease bij OTLease:

Binnen 24 uur acceptatie en aflevering
U koopt uw nieuwe auto aan zonder in een keer te betalen
De aanschaf is Fiscaal voordelig door de volledige renteaftrek
U wordt direct economisch eigenaar van de auto
Acceptatie is zonder jaarcijfers mogelijk

Operational Lease
bij OTLease

Operational lease is een van de meest voorkomende leasevormen. U kunt het zien als een vorm van lange termijn huur van een auto. Met Operational Lease bent u verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief complete service. We dragen de zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekering én het afschrijvingsrisico. Aan het einde van de looptijd levert u de auto weer in. Bij operational lease neemt OTLease de gehele investering van de auto voor rekening. OTLease blijft gedurende de looptijd economisch en juridisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat OT Lease alle eventuele financiële risico’s van u over neemt. 

Deze kosten zijn inbegrepen bij operational lease:

Verzekering
Onderhoud, reparaties & banden
Vervangend vervoer
Motorruituigenbelasting

Wagenparkbeheer
bij OTLease

Bij OTLease kunt u terecht voor wagenparkbeheer in een unieke samenwerking met Wagenpartners; betrokken specialisten welke maximaal rendement uit uw wagenpark garanderen.

De slimme software geeft hun real-time inzicht in alle aspecten van uw wagenparkbeheer, dat zij gebruiken om continu bij te sturen. Zo realiseren zij voor u het maximale resultaat.