Over ons

OT Lease
wie zijn wij?

OTLease is een relatief nieuwe partij op de markt, maar met jaren aan ervaring binnen de Automotive. Vanuit de huidige markt is lease niet meer weg te denken voor zowel particulieren als bedrijven. Dit was voor ons aanleiding om de lease activiteiten op te starten. Vanuit OccasionTotaal en Bosch Car Service Lelystad is er sinds 2007 een full service BOVAG gecertificeerd autobedrijf in Lelystad aanwezig met zowel een verkoop als een reparatieconcept.

OccasionTotaal werkt vanuit een moderne ruim opgezette showroom welke zorgt dat een grote hoeveelheid betere jong gebruikte auto’s overzichtelijk getoond kunnen worden. OccasionTotaal verkoopt auto’s van alle merken en prijsklassen, nieuw en gebruikt. OccasionTotaal biedt kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid, tegen een aantrekkelijke prijs.

voordelen

Uw voordelen
bij OTLease

Vast maandbedrag
All-risk verzekering
Verhaalservice bij letselschade in NL
Motorrijtuigenbelasting
Reparatie- en onderhoudskosten
Vervangend vervoer
Geen restschuld op einddatum
Na 1 jaar opzegbaar zonder afkoopsom

Met het label Bosch Car Service repareert Bosch Car Service Lelystad en onderhoud alle soorten auto’s van alle merken. Zowel lease, particulier als bedrijven kunnen bij Bosch Car Service terecht. Elk automerk kan perfect onderhouden worden en indien nodig gerepareerd worden.

Door deze jaren aan ervaring is OTLease bij uitstek de partij om u te adviseren in oplossingen voor de zakelijke én particuliere markt. Daarnaast adviseren wij u graag over alle mogelijke vormen van leasing tot aan professioneel wagenparkbeheer.

Bob Kastrop

eigenaar

ons aanbod

Dit zijn onze diensten

OTLease biedt oplossingen voor de zakelijke én particuliere markt, alle mogelijke vormen van leasing, professioneel wagenparkbeheer, autoverhuur, financiering, financial lease en verzekering.

ons team

Dit zijn onze
specialisten

Bob Kastrop
eigenaar
B. Griffioen
receptie
D. Verheij
Verkoop lease specialist
H. Rook
Werkplaats en rob